Over J. Kramer

Kramer houtbewerking is de specialist op het gebied van al het hout in uw tuin. Zo leveren, plaatsen en monteren wij tuinhuizen, tuinhuisjes, blokhutten, weekendhuizen, carports, garages, maatwerk, geïmpregneerd hout, schuttingen, tuinschermen, tuinpoorten met metalen frame en nog veel meer. Met een zeer ruime keuze uit producten van alle vooraanstaande merken zoals Chalet Center, Woodvision en Interflex bezorgen wij onze klanten een kwaliteitsproduct op topniveau dat garant staat voor jarenlang plezier.

In onze eigen werkplaats zijn wij in staat tuinschermen en poorten op maat en exact naar uw wens te maken, zoals ook tuinhuizen en overkappingen. Op deze website vindt u slechts een kleine greep uit ons assortiment.

Wilt u meer informatie over onze producten stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon eens langs.( omdat wij steeds vaker aan het monteren zijn is het raadzaam even van te voren contact op te nemen met 06-22377299)